O nas

Spletna stran kamnaizlet.com je privatna last in ni povezana z nobenim podjetjem.

 

Spletna stran je nastala po ideji žene, ki je v času nosečnosti in kasneje, kot sama pravi, potrebovala nekaj za sprostitev. Ker s prihodom novega člana izleti niso bili več tako pogosti je nastala najina stran.

 

Slovenija je čudovita dežela tisočerih možnosti za izlet. Zavedava se, da obstaja že kar nekaj strani s podobno tematiko pa vendar je najin cilj drugačen. Enostaven brskalnik  s prikazom na zemljevidu, brez poplave oglasov, ki naredijo samo zmedo in tako slabšo preglednost strani ter trenutno še brez kulinarične ponudbe (gostilne, restavracije,…). V kolikor bo zanimanje veliko bomo dodali v bodoče tudi to in sicer v novo kategorijo.

 

Prva stran – zemljevid pod katerim lahko izberete kategorijo in si ogledate, kje vse imamo dodane točke  po Slo., Napredno iskanje – iskanje izletov glede na oddaljenost od vaše trenutne lokacije ( oddaljenost v km izberete sami, vendar pa morate imeti omogočeno vašo lokacijo ), iskanje po državi, regiji, kategoriji ter po ključni besedi.
Stran je živa in nove izletniške točke se sproti dodajajo. V letu 2016 so se na strani počasi zečeli dodajati tudi izleti po sosedjih pokrajinah. Proti koncu l.2016 tako lahko na najini strani najdete preko 520 izletov in še dodajamo. Cilj je nikoli nehati.

 

Zaradi boljše in večje preglednosti se bodo  v bodoče kategorijam dodale tudi podkategorije.
Vsi, ki imate idejo za izlet ali ste ponudnik zanimive izletniške točke oz. aktivnosti nam lahko pišete na mail [email protected] . Dodajanje v našo zbirko izletov je brezplačno.

 

Lep pozdrav in hvala, ker naju spremljate.
Jure in Maja